Омладинци: Желимо и ми Звездино пролеће

14

Јуниори Црвене звезде предстојећег викенда настављају такмичење у Омладинској лиги Србије, а изабраници Ненада Милијаша ће дочекати Вождовац на теренима иза југа Маракане. После одлично одрађених припрема први помоћник у стручном штабу омладинске селекције – Милош Јанковић је оптимистичан пред пролећну премијеру.

Вредно смо радили током претходних два месеца, прецизније од окупљања и првог тренинга који је одржан средином јануара. Боравили смо у Требињу две недеље, где смо одрадили главни део припрема уз четири контролне утакмице. Поред тога, спремали смо се и у Београду уз пријатељске мечеве. Играчи су жељни такмичарских дуела и нема дилеме да су спремни за наставак лиге. Прва препрека је Вождовац на нашем терену. Очекују нас две тешке везане утакмице, јер после сусрета на нашој Маракани путујемо у Нови Пазар. Циљ нам је да на крају сезоне освојимо титулу. Даћемо све од себе да имплементирамо све оно што смо радили током претходног периода, као и да поред резултата припремимо фудбалере за прелазак из омладинског у сениорски ранг такмичења – поручио је Јанковић.

Најискуснији у саставу омладинаца Црвене звезде је штопер рођен 2004. године Немања Видојевић, а дефанзивац црвено-белих са нестрпљењем чека наставак сезоне.

Доста раније смо кренули са тренажним процесом у односу на почетак другог дела такмичења. Веома добро смо се припремили за све изазове који су пред нама. Атмосфера у екипи је сјајна, дуго смо на окупу и одлично се познајемо на терену и ван њега. Радујем се наставку сезоне и заједно једва чекамо да наставимо победничку серију од краја јесењег дела шампионата. Очекујемо да вратимо титулу и убеђени смо да ћемо подићи пехар на крају сезоне – истакао је млади централни бек.

Омладинци Црвене звезде пролећни део сезоне почињу предстојећег викенда када ће на теренима иза југа Маракане дочекати Вождовац.

Претходни текстЗвезда је то!
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Лековићев деби у Примери