Звездине фудбалерке лако до четвртфинала Купа Србије

54

Фудбалерке Црвене звезде пласирале су се у четвртфинале Купа Србије пошто су савладале екипу Херој Полета резултатом 13:0 (5:0) у осмини финала.

Женска фудбалска сезона у Србији настављена је након зимске паузе утакмицама осмине финала Купа. Црвено-беле су декласирале домаћина и са 13 голова у мрежи ривала су обезбедиле пласман у наредну рунду такмичења.

Најефикаснија на мечу била је Софија Сремчевића са 4 гола. По два поготка постигле су Дина Благојевић и Софија Крајшумовић, а по једном у листу стрелаца уписале су се Ана Шћепановић, Нина Матејић, Маргита Васовић и Нина Чавић, док је Марија Анђелковић постигла аутогол.

Наредног викенда наставља се и Суперлиге Србије утакмицама 12. кола, а Црвена звезда гостује Машинцу.

ХЕРОЈ ПОЛЕТ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:13 (0:5)

Београд – Стадион: ФК Херој Полет. Судија: Катарина Ратковић. Стрелци: Сремчевић у 7, 49, 53. и 86, Благојевић у 10. и 25, Шћепановић у 15, Матејић у 22, Крајшумовић у 55. и 80, Анђелковић (аутогол) у 72, Васовић у 88. и Н.Чавић у 90. минуту за Црвену звезду.Жути картон: Миловановић (Црвена звезда).

ХЕРОЈ ПОЛЕТ: Радибратовић, Кузмановић, Папић, Стефановић (Вукмировић од 71. минута), Јанковић (Баљак од 55. минута), Ђукић, Милићевић (Стоилковић од 71. минута), Бошњак (Јешић од 46. минута), Футић, Ајдиновић, Анђелковић (Стојановић од 81. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић, Малијар, Жарковић (Васовић од 46. минута), Крстић (Ђукић од 33. минута), Благојевић (Миловић од 46. минута), Сремчевић, Миловановић, Матејић (Крајшумовић од 46. минута), М.Чавић (Миладиновић од 60. минута).

Претходни текстПораз за крај АНГТ турнира, јуниори Црвене звезде шести
Следећи текстУтакмица живота | Владимир Петровић Пижон