Перишићева: Престала сам да бројим медаље

8

Марица Перишић актуелна вицешапионка Европе и трофејна српска репрезентатвка, богатој клупској ризници Црвене звезде додала је још важно одличје, злато освојено на Првенству Србије за сениоре.

Пред пуним трибинама џудо храма, Спортског центра Шумице очекивано, Марица Перишић савладала је Марију Лукић (Раднички Београд) а затим и Данијелу Јевтић ( 13. мај Јагодина), У великом финалу Марица није дозволила никакво изненађење и захватом решила питање победника у категорији до 57 килограма.

Свака борба до финала је ишла глатко и брзо се завршила. Ни финале није било тешко. Ипак ја заиста поштујем своју противницу и мислим да ће се у будућности показати у најбољем светлу. Лично сам фокусирана на неке друге ствари и на Олимпијске игре. Ово је моја рекла бих шеста или седма медаља на Првенству државе, престала сам да их бројим– била је искрена Марица Перишић.

Српска џудисткиња истиче да Звездини такмичари имају одличне услове за рад и тренинге на чему је захвална Управи нашег клуба.

Велико хвала Стојану Вујку, Ивану Бошњаку нашим председницима и Ивану Тодорову првом човеку нашег Савеза на подршци и свему што чине како би ми имали врхунске услове -рекла је Марица Перишић.

Претходни текстЗвездини џудисти наставили доминацију
Следећи текстБагајев: Кад се добро припремиш, све иде како треба