Настављен домаћи шампионат, Звезда убедљива против Палилуле

51

После четири и по месеца паузе, овог викенда је настављено такмичење у Првенству Србије, а ватерполисткиње Црвене звезде победиле су Палилулу 16:5, у првом колу групе за пласман од 1. до 4. места, у којој играју још Војводина и Таш 2000.

Још 1. октобра је Црвена звезда савладала Таш 2000 21:8 у последњој квалификационој утакмици домаћег шампионата, а потом су уследиле утакмице у Купу Србије, квалификациони и финални турнир Челенџер Купа и пауза због Европског првенства за сениорке.

Црвено-беле су после осам минута имале минималну предност (3:2), али су потом заиграле у препознатљивом ритму и дошле су до убедљиве победе. Јована Радоњић је са пет голова још једном била најефикаснија, док су Кристина Мојсева и Сесилија Диаз Меса постигле по три голе.

Црвена звезда – Палилула 16:5 (3:2, 4:0, 5:2, 4:1)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Радојчић, Лазовић, Мојсева 3, Маринковић 2, Зелић 2, Радоњић 5, Меса 3, Дамјановић, Лукић 1, Антанасијевић. Тренер Контић.

ПАЛИЛУЛА: Кулић, Андрејић 2, Ратковић, Бранковић, Димитријевић, Мугоша, Тодоровски 1, Радовић 2, Балаћ, Радуловић, Петровић, Крстески, Коматовић. Тренер Јанковић.

Претходни текстЦрвена звезда Примобет – Партизан 31:31 (15:16)
Следећи текстЗвезда и Удружење „Чеп за хендикеп“ наставили успешну сарадњу