Звезда је породица | Угостили смо Ристовиће из Краљева на пролећној премијери

23

Црвена звезда је и у 2024. години наставила са добро познатом акцијом под називом “Звезда је породица”. Овога пута на пролећној премијери против Вождовца смо имали задовољство да угостимо фамилију Ристовић из Краљева, која је уживала у победи црвено-белих над екипом Вождовца.

Телевизијска екипа нашег клуба је као по обичају стигла, неколико сати пре почетка меча, на адресу вишечлане фамилије, која нас је дочекала у обележијма Црвене звезде. После краћег разговора и упознавања, породици која са колена на колено преноси љубав према црвено-белим бојама и нажалост нема средстава да редовно прати утакмице нашег клуба, је омогућен превоз од Краљева до Београда, тачније Маракане где су их чекала бројна изненађења.

По самом доласку председник Црвене звезде – Светозар Мијаиловић је на велико задовољство уручио симболичне поклоне најмлађим члановима породице Ристовић. Малишани су са нестпљењем чекали обилазак трофејног музеја, док је кустос Предраг Тркуља са дубоком пажњом упознао звездаше из Краљева о богатој историји нашег клуба.

Спектакл је почео од 16 часова и 30 минута када је стартовао дуел између Црвене звезде и Вождовца, а захваљујући брзим головима од стране Милана Родића и Питера Олањинке одмах смо могли да видимо слављеничке реакције Ристовића. Смештени у ВИП Галерији, уживали су чланови вишечлане породице у сјајном амбијенту које су припремиле најватреније присталице црвено-белих, а сваку кореографију су решили да забележе објективима мобилних телефона. Испуњење сна стигло је на крају сусрета, када су се чланови породице спутили на атлетску стазу Маракане како би изблиза видели своје идоле и фотографисали се са њима.

Препуни утисака након прве посете стадиону “Рајко Митић”, чланови фамилије су напустили Београд са јасном поруком да њихово срце куца само за Црвену звезду.

Претходни текстМилош Дегенек успешно оперисан
Следећи текстТихојевић поставио пионирски државни рекорд на 60 метара