Звезда помогла Дечјој клиници у Тиршовој

14

ФК Црвена звезда се увек труди да помогне онима којима је то потребно и да на делу покаже друштвену одговорност, па смо тако донирали свакодневне потрепштине Универзитетској дечјој клиници Тиршова.

Делегација Црвене звезде предвођена председником – Светозаром Мијаиловићем је била гост Универзитетске дечје клинике Тиршова. Донација нашег клуба је представљала помоћ у виду свакодневних потрепштина, попут влажних марамица и пелена са Звездиним мотивима. Председник нашег клуба је истакао велико задовољство поводом посете и наставка успешне сарадње која је прерасла у традицију.

Негујемо традицију односа Црвене звезде и Дечје клинике Тиршова, која већ годинама траје. Задовољство нам је што можемо да помогнемо деци, која су најосетљивија категорија друштва. Желимо да Црвена звезда услед свог значаја и популарности, буде подстицај и другима да помогну, те донирају неопходне потрепштине за живот малишана у Тиршовој – поручио је председник Црвене звезде.

Главна сестра Универзитетске дечје клинике Тиршова – Милица Павићевић је нагласила важност донације за установу.

Поново је Црвена звезда дошла у посету нашим малим пацијентима, што нам изазива огромно задовољство. Захваљујем се ФК Црвена звезда на поновној сарадњи и помоћи, као и на подршци коју пружа Универзитетској дечјој клиници Тиршова. Деци која се лече у нашој установи су још једном омогућени неопходни услови који су достојни сваког детета – поручила је Милица Павићевић.

Звезда ће, као и до сада, наставити да буде друштвено одговорна.

Претходни текстЗвездини првотимци на тренинг кампу у Паризу
Следећи текстРезултати млађих категорија ОК Црвена звезда