Радојевић: Навијачи улепшали деби о ком маштам цео живот

19

Забележио је талентовани леви бек Виктор Радојевић и прве минуте на званичним утакмицама када је у 61. минуту сусрета против Вождовца заменио Родића, и тако дебитовао на Маракани.

Звездино сам дете, прошао сам све млађе селекције клуба и свакодневно сам маштао да заиграм на Маракани. Временом сам се приближавао томе и веровао све више да ће тај тренутак доћи, и ето, остварило ми се. Поносан сам и желим још оваквих тренутака у Звезди. Нисам имао трему, али сам после утакмице био прилично узбуђен, јер сам брзо постао свестан, када је адреналин спласнуо, да ми се остварило нешто због чега сам почео да тренирам фудбал. Хвала и навијачима, јер је атмосфера била невероватна. Дошли су у великом броју, направили сјајне кореографије и могу да кажем, да ми је због тога деби још лепши – почео је Радојевић.

Не завршавају се овде снови талентованог бека Радојевића када је у питању Звезда.

Играо сам на припремама, али је Маракана нешто посебно. Сви ми који стасавамо иза југа Маракане, гледамо у њеном правцу, и нормално је да нам је то највећи сан. Мени се остварио, али то је само део нечег што желим да постигнем, а односи се на титуле и европска такмичења са Звездом. Наравно, циљ ми је да се усталим у тим, али све у своје време. На мени је сада да радим још више и да се борим, као и да помогнем клубу у освајању дупле круне. Захвалио бих се и стручном штабу на указаном поверењу – подвукао је момак рођен 2004. године.

Прве минуте у Звезди је уписао и талентовани нападач Урош Сремчевић, који је ушао на терен у финишу сусрета.

Претходни текстВидојковић личним рекордом до петог места на Балканијади
Следећи текстМВП против Вождовца – Питер Олањинка