Канга: Ужелео сам се Маракане, очекујем пуне трибине

16

Црвено-бели су спремни за пролећну премијеру на којој ће чета Владана Милојевића угостити Вождовац у суботу, 10. фебруара, од 16 часова и 30 минута на стадиону “Рајко Митић”. Звездина осмица – Гелор Канга са нестрпљењем чека наставак сезоне и истиче да је екипа максимално мотивисана да освоји седму узастопну титулу.

Једва чекам да се вратимо утакмицама на Маракани, јер је то стадион који ме увек посебно инспирише и који је моја фудбалска кућа. Наравно, велики удео у томе имају навијачи које једва чекам да видим у суботу. Пауза је потрајала, и заиста смо се ужелели такмичарског фудбала. Желим да освојимо титулу и сматрам да имамо квалитет за то. Била би ми то пета титула у дресу Звезде, и огромна лична сатисфакција, јер заиста волим овај клуб. Први наредни противник је Вождовац који је млада екипа, али на нашем стадиону смо ми фаворити. Одбројавам дане до суботе. Знам и да је улаз бесплатан, тако да верујем да ће трибине бити испуњене – рекао је Канга.

Припреме су биле напорне, али су успели наши фудбалери да упишу шест победа и наоштре се за пролећне изазове.

Вратио се Владан Милојевић, са којим сам већ имао прилику да сјајно сарађујем, те сам знао да ће припреме бити тешке. Лепо је када се побеђује, то подиже самопоуздање екипе, али је фокус био на томе да се физички и тактички спремимо. Фалило нам је неколико играч на Кипру, тако да ћемо бити још бољи када се они прикључе. Желим победу у суботу и да уз добру игру кренемо у мисију одбране титуле. Позивам навијаче да дођу, јер сам их се ужелео. Волео бих да постигнем гол, али то ко ће се уписати у стрелце је мање битно. Кључ је да уз добру игру дођемо до победе – закључио је Канга.

Претходни текстСећање на велику трагедију „Безбијевих беба“
Следећи текстИван Гутеша потписао уговор са Црвеном звездом