Бесплатно на пролећну премијеру против Вождовца

42

ФК Црвена звезда обавештава све навијаче да ће капије стадиона “Рајко Митић” бити отворене на пролећној премијери, када ће се црвено-бели састати са екипом Вождовца у суботу, 10. фебруара од 16 часова и 30 минута.

Звездаши су се ужелели фудбала на Маракани, а управо из тог разлога, клуб је одлучио да обрадује све оне којима су црвено-беле боје у срцу. Бесплатан улаз на утакмици против екипе из Заплањске је права прилика да након дуге паузе навијачи пруже подршку фудбалерима Звезде, али и пожеле добродошлицу шефу стручног штаба – Владану Милојевићу.

За утакмицу која је на програму у суботу од 16 часова и 30 минута је најављен спектакл на трибинама, а долазак сваког навијача је од изузетне важности. Првотимци Црвене звезде настављају борбу за седму узастопну титулу и четврту дуплу круну у низу, а као и увек испуњене трибине Маракане ће бити њихов ветар у леђа.

Напомињемо да ће капије стадиона “Рајко Митић” бити отворене на дуелу против Вождовца, с обзиром на то да је први меч након 79. рођендана клуба, 172. вечити дерби који је заказан за 9. март и тада улаз неће бити бесплатан.

Звездаши, видимо се на Маракани!

Претходни текстДва злата за црвено-беле у Купу „Милоша Обилића“
Следећи текстТема дана | Бојан Офенбехер задужен за скенирање игре Звездиних ривала