Звезда ТВ | Свако пролеће на Звезду мирише

21

Изабраници Владана Милојевића су се вратили са Кипра, где су црвено-бели у временском интервалу од 18 дана предано радили и вредно се спремали за наставак сезоне. Бројне интересантне детаље је забележила наша камера, док комплетну ретроспективу боравка на Пафосу можете погледати кроз чувени серијал емисија “Звезда ТВ”.

У раним јутарњим часовима 15. јануара са аеродрома Никола Тесла у Београду је полетео црвено-бели авион ка Кипру. Домаћин нас је дочекао уз добро познату химну Црвене звезде, што је одмах био наговештај да ће наши момци уживати током припрема. Поред сјајне атмосфере која је владала међу црвено-белима, фудбалери нашег клуба су одрадили чак 18 тренинга боравећи на Пафосу, уз шест контролних утакмица. Остварили су пулени Владана Милојевића тријумфе против Хлораке, Залаегерсега, Спартака из Суботице, лучанске Младости и Ботев Враце. Поред тога у подмлађеном саставу наш клуб је победио млади тим Пафоса до 20 година у оквиру тренинг меча. Нема дилеме да су играчи подигли физичку припрему, те да ће спремни дочекати наставак Суперлиге Србије.

Док сви звездаши са нестрпљењем чекају пролећну премијеру, у новој епизоди “Звезда ТВ“ можете погледати занимљиве детаље са Кипра, чекају вас и кадрови са терена, голови са пријатељских сусрета и многи други занимљиви моменти.

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет заслужено поражена од Барселоне
Следећи текстРезиме зимских припрема