Пљусак и киша голова

32

Фудбалере Црвене звезде је на почетку поподневног тренинга дочекало сунце које се пробијало кроз облаке, да би их са терена испратила снажна киша, али ни то није пореметило рад изабраника Владана Милојевића.

Након краћег говора који је Владан Милојевић упутио играчима, уследиле су незаобилазне вежбе активације уз помоћ реквизита попут штапова и препона који су били постављени дуж терена. Затим су црвено-бели радили на кондицији под будним оком дела стручног штаба задуженог за овај сегмент, који им је показао непоходне вежбе како би се што боље загрејали. Праћена залазском сунца уследила је игра „шева“ која је, као и до сада, протекла у сјајној атмосфери уз пуно шале, смеха и занимљивих дуела, што не треба да чуди будући да Звездини првотимци свакој игри приступају максимално посвећено и желе да се прикажу у што бољем светлу.

Изабраници Владана Милојевића су затим подељени у две екипе, и до завршетка тренинга радили на тактици. Иако је управо тада почела снажна киша, није успела да их заустави да у дело спроведу све захтеве које је имао шеф. Одређено време је поново било посвећено прекидима, сегменту игре коме стручни штаб посвећује посебну пажњу. Сам крај је можда био и најинтересантнији. Нападачи су се, заједно са Милојевићем налазили на ивици шеснаестерца док су бекови са друге стране слали ценатршутеве преко постављених голова. Током ове вежбе смо могли да видимо пуно прелепих голова, али и одбрана Звездиних голмана, док су са друге стране терена штопери радили на учвршћивању дефанзивне линије.

Претходни текстИвана и Тара проглашене за најбоље у Србији
Следећи текст„Црвено-бела крв“ 29. пут – Прикупљена 841 јединица крви