Звезда за Савиндан донирала књиге школи на Косову и Метохији

19

Делегација ФК Црвена звезда је посетила Косово и Метохију, тачније Основну школу „Кнез Лазар“ у Доњој Гуштерици крај Грачанице, чиме смо увеличали Савиндан и донели око две хиљаде књига за школску библиотеку.

Наш клуб се већ годинама етаблира као друштвено-одговоран и окренут према српском народу на Косову и Метохији, коме редовно помажемо на разне начине, а они нам то узвраћају осмесима и добром енергијом. Било је тако и данас када смо присуствовали приредби поводом школске славе „Свети Сава“, и у потпуности уживали у ономе што су малишани организовали. Дошли смо пуних руку, са готово две хиљаде књига које ће да попуне школску библиотеку и тако помогну ђацима при учењу.

Захвалан због донације био је и директор школе – Драган Максимовић.

У име свих запослених у нашој школи, хвала ФК Црвена звезда на поклону. Ово је од изузетног значаја за школу и ученике, јер на овај начин повећавамо фонд школске библиотеке и олакшавамо едукацију ђацима – рекао је Максимовић.

Дружили смо се са малишанима и позвали их да дођу на нашу Маракану првом приликом и да навијају за своју Црвену звезду, која ће наставити да на личном примеру показује друштвену-одговорност, као и љубав према српском народу на Косову и Метохији.

Претходни текстМилојевић дрилује таленте
Следећи текстБечановић: Инклузивна секција -Звездина хумана мисија