Рад на тактици јачи од кише

24

Првотимци нашег клуба су од 16 сати по локалном, односно 17 по српском времену, одрадили једини тренинг који су имали на програму за данас. Након јучерашњег тренинга опоравка, имали су изабраници Владана Милојевића и слободно преподне, како би напунили батерије за напоран рад.

За разлику од претходних дана, када је лепо време пратило тренинге Црвене звезде, тачно када су истрчали на терен је почела снажна киша, која није успела да поремети рад наше екипе. Права провала облака је испратила читав тренинг, који је започео лаганим загревањем уз реквизите постављене дуж целог терена. Имали су прилику Звездини првотимци да раде са баланс и фитнес лоптама, као и тракама под будним оком дела стручног штаба задуженог за кондицију, док су након уводних 15 минута обукли маркере и спремили се за тактички део.

Пре самог рада на тактици и завршници, наши фудбалери су имали кратко увежбавање пас игре, након чега им је шеф стручног штаба – Владан Милојевић на делу показао шта од њих очекује на терену. До краја тренинга, играчи су били подељени у две екипе радећи на два гола где су се нападачи истицали луцидним потезима, док су дефанзивци покушавали да осујете сваки напад, те нису изостале похвале стручног штаба.

Сутра фудбалере Црвене звезде очекују два тренинга, а за два дана ћемо имати прилику да њихов рад видимо на делу, када ћемо одиграти и трећу контролну утакмицу ове зиме против Спартака из Суботице, са почетком у 15 часова и 30 минута по српском, односно 16 и 30 по локалном времену.

Претходни текстПродаја појединачних карата за утакмицу са Партизаном од среде у СД Црвена звезда
Следећи текстЈовић честитао Тодорову