Кадети Црвене звезде почели припреме

29

Кадетска селекција Црвене звезде се окупила на теренима Омладинске школе, како би предвођена тренером Слађаном Николићем почела зимске припреме за наредну полусезону.

Прозивци је присуствовало 22 фудбалера, а то су: Павле Бекоња, Вук Боровић, Урош Николић, Вук Рогановић, Ђорђе Вранић, Горазд Ристевски, Леон Ивановић, Данило Булатовић, Данило Карановић, Ђорђе Цветковић, Игор Бубања, Петар Манојловић, Алекса Василић, Василије Костов, Вељко Журић, Илија Тадић, Урош Ђорђевић, Александар Љујић, Ђорђе Ранковић, Огњен Мишић, Алекса Дамјановић, Стефан Младеновски.

Кадети ће до 11. фебруара радити у Београду, потом следе двонедељне припреме у Требињу и брушење форме за старт полусезоне. Млади тренер Филип Остојић ће и наредне полусезоне бити први помоћник Слађана Николића.

Стручни штаб на челу са Слађаном Николићем креће у треће узаступне зимске припреме. Играчи су се одморили, али поред тога и вредно радили током паузе. Постарали смо се да унапред добију одређени програм и план тренинга, како би спремни дочекали први тренинг. Пред нама је захтеван период. Радићемо на теренима наше фудбалске академије, а потом нас очекују и двонедељне припреме у Требињу. У плану је наравно и одигравање пријатељских сусрета, путем којих ћемо покушати да темпирамо форму за наставак домаћег шампионата. Полусезону смо завршили на првој позицији, са истим бројем бодова као и вечити ривал. Амбиције Црвене звезде су увек високе. Настављамо да развијамо играче, као и да постижемо одличне резултате. То нам у је увек примарни циљ – поручио је Остојић, а Николићев стручни штаб чине још Срђан Ивовић (кондициони тренер) и Дарко Младеновић (тренер голмана).

Претходни текстЦрвено-беле у четвртфиналу Купа
Следећи текстОпоравак црвено-белих у теретани