Звезда одрадила први тренинг на Кипру

16

Фудбалери Црвене звезде су се после прозивке 10. јануара на стадиону “Рајко Митић” данас упутили на Кипар, где су у поподневним часовима одрадили први тренинг.

Црвено-бели су стигли у Пафос, где ће боравити наредних 17 дана. Након ручка и краћег одмора су изашли на терен. Само неколико минута хода је било потребно изабраницима Владана Милојевића од хотела до травнате површине тренажног комплекса на коме ће подизати фичку спрему, али и брусити техничко-тактичке елементе.

Радило се овог поподнева на два терена, која су феноменално уређена, те смо се уверили да ће наши момци имати сјајне услове за тренинг. На почетку стручни штаб се обратио играчима, а потом су црвено-бели прешли на загревање. Истрчавали су потребне деонице, док су након тога подељени на четири полигона, кренули са даљом активацијом. Акценат је стављен на пријем, контролу и предају лопте, уз промену правца кретања. Такође, радили су на вежбама брзине, где су биле укључене препоне и баланс лопте.

Уследила је популарна шева, која је по добром старом обичају била обележена сјајном атмосфером. Интересантно је било да се у игрицу укључио и сам Владан Милојевић, који је енергијом желео да додатно подстакне фудбалере. Потом су наши играчи заменили маркере и поделили се у екипе како би одиграли партију на два гола. Захтев за играче је био сачувати лопту што дуже у поседу. Показали су фудбалери Црвене звезде изражен тимски дух, а могли смо да уочимо прве обрисе игре које ћемо са уживањем гледати на предстојећој контролној провери 17. јануара против Хлораке.

Претходни текстМимовић у Звезди до 2028. године
Следећи текстЦрвено-бели са осмехом радили више од 90 минута на терену