Писмо председника Светозара Мијаиловића члановима клуба

21

Поштовани чланови,

драги звездаши,

Током 2023. године заједно смо потврдили да је Звезда породица, коју красе љубав, поверење, посвећеност, као и да се увек водимо спортским духом. Иза нас је година коју ћемо памтити по прелепим моментима проживљеним на стадиону “Рајко Митић”, али и широм наше државе и Европе.

Освојили смо 34. шампионску титулу и трећу дуплу круну у низу, а укупно 13. у историји. Управо тим успесима смо наставили да исписујемо нове златне странице, када је реч о постигнућима наше Црвене звезде.

Први у Европи смо обезбедили директан пласман у групну фазу Лиге шампиона, на шта смо изузетно поносни. Достојно смо се борили и показали да је Црвена звезда у успону, као и да може да парира најквалитетнијим клубовима и тренутном прваку Европе и света – Манчестер Ситију.

Током претходне календарске године били смо сведоци бројних промена у клубу, а све са циљем модернизације и унапређења сваког сегмента, што је неопходно када је реч о визији наше Црвене звезде.

Велику захвалност вам дугујемо за сјајну подршку коју сте нам пружили у току календарске 2023. године. Ипак, као и увек желимо да вас у новој години видимо у још већем броју на стадиону, као и да уживате у погодностима и условима, које се трудимо да из године у годину унапредимо.

Уверили смо се да имамо армију верних навијача обиласком Србије, Црне Горе, Републике Српске и Македоније, а ви сте нас обрадовали чланством које је срж нашег клуба. Такође, имамо велику подршку звездаша из свих земаља региона и света и сигурни смо да ће бити увек уз нас. Циљ је да достигнемо бројку од 50 хиљада активних чланова, а то ћемо моћи само уз вашу подршку. Црвена звезда је позната као клуб који има верну публику широм света, те је јасно да је наш циљ реалан, хајде заједно да покажемо да можемо да будемо тим и ван терена.

Желимо да наставимо зацртаним путем, да ојачамо институцију чланства, али и да потврдимо да Звезда увек мисли на своју публику, на своје верне навијаче и да се увек труди да им се одужи на прави начин.

Овом приликом Вас позивам да останете уз свој Клуб и да у свом окружењу, личним примером покушате заједно са нама да увећате ову огромну Звездину породицу која ће Клуб чинити још јачим и успешнијим. Постаните члан нашег Клуба или обновите чланарину путем сајта www.budideozvezde.rs или у Сервису за чланство на западној трибини Стадиона “Рајко Митић”.

Срећна Нова година!

Пуно здравља и среће сваком члану наше величанствене и непоновљиве Црвене звезде!

Претходни текстСрећна Нова година!
Следећи текстЦрвено-бели допутовали у Истанбул на меч са Фенербахчеом (уторак, 18.45)