Најава преноса – Омладинци и кадети у Суботици

25

Полусезона се за наше млађе категорије полако приводи крају, а важан испит ће имати омладинска и кадетска селекција Црвене звезде које ће гостовати у Суботици, док сениорски тим Графичара чека изазов у Лесковцу против домаће Дубочице. Сва три дуела бићете у прилици да испратите на Звезда ТВ.

Савладали су омладинци Звезде екипу Војводине резултатом 3:2, а упркос томе што су у међувремену поражени резултатом 2:1 од Јанг Бојса, у добром расположењу иду у Суботицу. Милијашеви изабраници се налазе на петом месту са бодом више, али и утакмицом мање од наредног ривала, а победа је свакако императив. С друге стране, јуниори Графичара настављају борбу за опстанак, и у дербију зачеља гостују Радничком у Нишу.

Кадети Звезде ће на терен истрчати одмах после омладинаца, са почетком од 13 часова и 30 минута, пуни ентузијазма услед победе резултатом 7:1 против Војводине. Јуре пулени Слађана Николића седам бодова заостатка у односу на вечитог ривала (уз утакмицу мање), те је такође јасно да ће наши бисери ићи на победу против Спартака који се налази на 11. позицији. Кадети Графичара се налазе на осмом месту и путују у Ниш где ће гостовати Радничком који је у зони испадања.

Сениорски тим Графичара је у претходном колу одиграо фантастичну утакмицу и савладао са 4:2 новобеоградски Раднички. Ипак, сада иду на гостовање Дубочици која је у горњем делу табеле, а екипа Марка Неђића ће свакако имати шта да каже у том мечу.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова, омладинци – Спартак – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 13 часова, кадети – Раднички – Графичар
Субота, 13 часова и 30 минута, кадети – Спартак – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 15 часова, ПЛС – Дубочица – Графичар, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 15 часова и 30 минута, омладинци – Раднички Ниш – Графичар

Претходни текстИза југа Маракане – Лазић поносан на генерацију 2015
Следећи текстПет медаља Таре Терзић на јуниорском Првенству Србије