Обавештење звездашима у Берну

41

Фудбалери Црвене звезде ће се састати са Јанг Бојсом на гостујућем терену у уторак, 28. новембра. С обзиром на то да велико интересовање влада за дуел петог кола Лиге шампиона, веома је битно да навијачи који ће црвено-беле бодрити у Берну испоштују све инструкције.

Управа града Берна и Кантонална полиција Берна желе добродошлицу навијачима Црвене звезде и уједно желе да их информишу о следећем:

Тачка окупљања гостујућих навијача у центру града Берна је Kornhaus and Schmiedenplatz, где се налази доста ресторана и барова.

За навијаче који долазе аутобусом или минибусом, кантонална полиција ће обавестити возаче о тачној локацији паркирања, која се налази у близини стадиона. Навијачке шетње су генерално забрањени у граду Берну. Забрањени су сваки облици политичких порука и/или подстицања на насиље приказаних/штампаних/нацртаних, итд. на транспарентима, заставама, одећи итд. и националним заставама земаља осим оних чији клубови учествују у утакмици.

Долазак и одлазак возом

Званична железничка станица за меч је Берн-Ванкдорф, која се налази се у близини стадиона. Станицу Берн-Ванкдорф редовно опслужују возови са главне станице у Берну.

Долазак и одлазак аутомобилима

Молимо навијаче ФК Црвена звезда који долазе аутомобилима да користе само обележена паркинг места.
Молимо Вас да пратите путоказе и упутства саобраћајних службеника.
Број паркинг места је ограничен, а полиција препоручује коришћење јавног превоза за путовање од центра града до стадиона и то следећим линијама градског превоза:

– Аутобус бр. 20 до станице Wyler
– Више возова од главне железничке станице у Берну до станице Bern-Wankdorf (S-Banh / S1,S2,S3,S4,S44)

У близини стадиона постоји паркинг искључиво за аутобусе и минибусеве.

Долазак до гостујућег сектора је кроз улицу Sempachstrasse са северне стране, а улази на стадион су Б12-Б15.

Капије стадиона се отварају у 19 часова и молимо све да дођу до улаза на време, како би до почетка утакмице сви ушли на стадион.

Уколико вам у било ком тренутку затреба било каква помоћ или имате питање униформисани службеници из Дијалог групе кантоналне полиције Берн (биће препознатљиви по неонско наранџастим прслуцима) и контакт особа за навијаче (у неонско плавом прслуку) радо ће вам пружити информације и подршку.

Мапа са препорученим паркинг просторима:

Преузмите мапу ОВДЕ.

Претходни текстДа нас Берн поново усрећи
Следећи текстМВП против Војводине – Осман Букари