Бахар: Победа против Војводине за почетак добре серије

24

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 16 часова гостовати Војводини у оквиру 16. кола Суперлиге Србије, а очекивања пред меч је изнео шеф стручног штаба Барак Бахар.

Познајемо Војводину веома добро. Реч је о екипи која је у форми и која је у том налету савладала ТСЦ у претходном колу, а ми долазимо у Нови Сад где терен није у сјајном стању, али морамо да се прилагодимо и победимо утакмицу. Не постоји друга опција за нас – почео је Бахар.

Олањинка се мучи са повредом, али су сви остали здрави и спремни за меч.

– Мислим да Олањинка неће бити спреман да сутра заигра, али се боље осећа. Надам се да ће следеће недеље моћи да помогне. Што се тима тиче, видећемо после тренинга, али већина играча се добро осећа, тако да ће сви сем Олањинке моћи сутра да помогну.

Бахар је паузу искористио да додатно анализира претходне утакмице Црвене звезде.

– На паузи сам отишао у Израел да се видим са породицом, то је било изузетно важно за мене, али сам анализирао и наше утакмице. Имам доста закључка, свестан сам шта треба да променимо. Морамо да поправимо ментални статус играча, приступ, као и да прилагодимо тактику. Сутра ћете имати прилику то да видите, упркос томе што нас чека тешка утакмица на лошем терену.

Свестан је Бахар да сусрети против Војводине и Јанг Бојса могу да преокрену сезону у нашу корист.

С једне стране имамо тешке утакмице у Суперлиги и Лиги шампиона, али је пред нама шанса да преокренемо сезону. Чека нас тешка утакмица, као и против Јанг Бојса, али је то прилика да преокренемо сезону у нашу корист – рекао је Бахар.

Претходни текстНајава преноса – Омладински и кадетски дерби са Војводином
Следећи текстВрање 1957 – Црвена звезда Примобет 23:34 (10:15)