Звезда разбила Спартак

87

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су убедљиву победу над Спартаком резултатом 4:1 у 11. колу Суперлиге Србије.

Црвено-беле су потпуно надиграле актуелне шампионке и показале да се налазе у сјајној форми.

Звезда је до вођства стигла у 12. минуту голом Ане Шћепановић. Предност је удвостручила Мина Чавић у 27. минуту.На самом почетку другог полувремена Дина Благојевић је постигла трећи гол за наш тим. Гошће су у 55. минуту смањиле на 3:1, а стрелац је била Дорис Боадува. Коначан резултат утакмице поставила је Софија Сремчевић у 75. минуту – 4:1.

Црвена звезда се и даље налази на 2. месту на табели са 27 бодова, три мање од водећег Спартака који има и утакмицу више. Последњи меч у 2023. години црвено-беле ће одиграти у среду 22. новембра од 12 часова када гостују екипи Војводине.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК 4:1 (2:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Милица Миловановић. Стрелци: Шћепановић у 12, М.Чавић у 27, Благојевић у 46. и Сремчевић у 75. минуту за Црвену звезду, Боадува у 55. минутуза Спартак. Жути картони: Тенков (Црвена звезда), Ступар (Спартак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић, Шћепановић (Миловић од 70. минута), Жарковић, Крстић, Благојевић (Малијар од 83. минута), Тенков, Сремчевић (Васовић од 89. минута), Матејић, М.Чавић, Ђорђевић.

СПАРТАК: Шкандро, Вучковић (Мартинс од 79. минута), Словић, Лангдок, Хансен, Ваго, Филиповић, Боадува, Гајић, Ступар, Ћирић (Белован од 90. минута).

Претходни текстОд Звезде само ПСЖ боље контролише утакмицу
Следећи текстЗвездани моменти – Пенал серија у Данској за анале