Црвено-беле убедљиве против Радничког

39

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су нову победу у Суперлиги Србије. Оне су у 10. колу савладале Раднички 1923 на гостовању 4:0.

Црвено-беле су до вођства стигле већ у 2. минуту голом Мине Чавић. На 2:0 повисила је Софија Сремчевић у 12. минуту утакмице. На трећи погодак нашег тима чекало се до 73. минута када је Сремчевићева још једном савладала голмана домаћих. Коначан резултат 4:0 поставила је Анђела Крстић у 82. минуту.

Црвена звезда се налази и даље на 2. месту на табели са три бода мање у односу на водећи Спартак. Управо црвено-беле наредног викенда дочекују актуелне шампионке у борби за лидерску позицију.

РАДНИЧКИ 1923 – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:4 (0:2)

Доња Трнава – Стадион: СЦ Пампас. Судија: Милица Јоксић. Стрелци: Мина Чавић у 2, Сремчевић у 12. и 73. и Крстић у 82. минуту за Црвену звезду. Жути картон: Ђукић (Црвена звезда).

РАДНИЧКИ 1923: Пајевић, Николић, Живковић, Јуришевић, Гогић, Томановић, Марјановић (Јанковић од 85. минута), Симоновић (Чингелић од 56. минута), Ракочевић, Вуковић, Бабић (Бицић од 62. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић (Васовић од 62. минута), Шћепановић, Жарковић, Крстић, Благојевић, Тенков, Сремчевић, Матејић (Ђукић од 65. минута), М.Чавић (Малијар од 46. минута), Ђорђевић.

Претходни текстПочео квалификациони турнир Купа: Звезда победила Војводину и Палилулу
Следећи текстЗвездина историја- бронза на Европском клупском првенству у Холандији