Бахар: Бићемо спремни за наредне изазове

18

Фудбалери Црвене звезде су савладали (1:2) Железничар у Панчеву у оквиру 15. кола Суперлиге Србије, а утиске након дуела је сумирао шеф стручног штаба – Барак Бахар.

Најбитније је да само остварили тријумф на тешком гостовању. Имали смо заостатак и желели преокрет. Успели смо да постигнемо гол, а уз то и стварали прилике. Играли смо мирно, паметно и на крају победили. Потребан нам је мали одмор, с обзиром да смо одиграли велики број утакмица у последњих месец дана. Одморићемо се и бићемо спремни за наредне изазове – истакао је Барак Бахар.

Говорио је израелски стартег и о репрезентативној паузи, као и мечевима који очекују црвено-беле у наредном периоду.

– Свака утакмица је важна, небитно је да ли имамо три или шест бодова мање од првопласиране екипе. Знамо да морамо да тријумфујемо на свим првенственим утакмицама. Након обавеза у домаћем шампионату ћемо се припремати за дуел у Лиги шампиона. Очекују нас две тешке утакмице након паузе, неопходно је да будемо спремни.

Истакао је Бахар да су првотимци нашег клуба и у Панчеву имали фантастичну подршку.

Желимо да играмо у истом ритму у којем нас наши навијачи бодре. Покушали смо да унапредимо игру, као и резултат, с обзиром да имамо одређене потешкоће. Верујем да ћемо после паузе доћи до доста закључака, анализираћемо утакмице. Желимо да дођемо до одговора како да постижемо више голова – закључио је Барак Бахар.

Претходни текстЖелезничар – Црвена звезда 1:2 (1:0)
Следећи текстДубочица 54 – Црвена звезда Примобет 32:28 (18:12)