Хванг: Носиће нас енергија навијача

30

Борбени централни везни фудбалер Ин Бом Хванг је на конференцији за новинаре у Медија центру стадиона “Рајко Митић” изнео очекивања пред меч четвртог кола групне фазе Лиге шампиона између Црвене звезде и РБ Лајпцига, који је заказан за уторак, 7. новембар од 21 час на Маракани.

Нисам у овом тренутку апсолутно задовољан својим наступима и партијама које пружам. Адаптирам се на домаће првенство и нове саиграче. Такође, први пут у каријери играм Лигу шампиона. У будућности желим још више да напредујем, а могу да обећам да ћу лично, али и уз екипу играти све боље. Потрудићу се да помогнем тиму како би остварили победе у будућности и наравно како би освојили титулу. За сутрашњи дуел против Лајпцига је битно да се држимо тактике и договора. Спремни смо да дамо све од себе како би обрадовали навијаче Црвене звезде – истакао је Хванг.

Истиче репрезентативац Јужне Кореје предност домаћег терена и напомиње да Звезда може до првог тријумфа у Лиги шампиона на стадиону “Рајко Митић” ове сезоне.

– Играли смо до сада три утакмице у Лиги шампиона, али још увек нисмо успели да победимо. Веома је важно да на мечу против Лајпцига остваримо позитиван резултат, поготово што играмо на нашем стадиону пред домаћом публиком. Показали смо у Немачкој да можемо да играмо и надмећемо се против одличног противника. Верујемо да на Маракани уз снагу навијача, као што је то истакао тренер Барак Бахар, можемо до успеха. Верујем у нашег 12. играча, да са њиховом енергијом сутра можемо до тријумфа.

Везиста нашег клуба са великом дозом разумевања истиче да су играчи свесни важности наредног дуела, као и колику тежину са собом повлачи дрес Црвене звезде.

Писмо од навијача сам добио на енглеском језику, али сам га у потпуности разумео као и сви саиграчи. Када сам прочитао садржај поруке схватио сам колико је клуб звездашима важан и драгоцен. У потпуности смо разумели зашто на терену и ван њега морамо да пружимо све од себе како би смо представили Црвену звезду на прави начин. Мислим да целокупан наш напор, труд, залагање и став треба да покаже шта нама заправо значи клуб за који наступамо, не само навијачима. Спремни смо да сутра на мечу против Лајпцига то покажемо – закључио је Хванг.

Претходни текстБахар: У Лајпцигу показали да можемо, а пуна Маракана улива додатну снагу
Следећи текстНезаборавно искуство Филипа у Арени – Са нама се може све што се пожели!