Звезда донирала столице Предшколској установи “Сунцокрети” у Дебрцу

38

ФК Црвена звезда непрестано показује бригу о свим сегментима нашег друштва, а овога пута наш клуб је столице које красе трибине стадиона “Рајко Митић” донирао Предшколској установи “Сунцокрети” у селу Дебрц, које се налази у општини Владимирци.

Годинама уназад Црвена звезда као највећи спортски и фудбалски бренд на Балкану показује велику дозу бриге,разумевања и одговорности према становништву Србије. Безброј пута смо демонстрирали љубав према најмлађим звездашима, чије су емоције увек биле најискреније. Пред почетак актуелне сезоне замењене су столице на западној, источној и јужној страни Маракане, како би сви навијачи имали још бољи комфор док бораве на стадиону.

Управо у жељи да малишани имају идентичан осећај као да су на стадиону, Црвена звезда је донирала столице Предшколској установи “Сунцокрети”, која је основана 1979. године по одлуци Општинске самоуправне интересне заједнице и уз велику помоћ Републичке заједнице дечије заштите.

Дечаци и девојчице који похађају обданиште стационирано у селу Дебрц, покрај Шапца су од столица направили мини аутобус који ће сигурни смо донети много радости и улепшати срећно детињство. Предшколска установа је у жељи да украси двориште, те најмлађим члановима нашег друштва омогући безброј занимљивих игрица, уз помоћ Црвене звезде омогућила деци најлепшу могућу ствар, а то је осмех. Велико задовољство поводом донације је изнела директора Предшколске установе “Сунцокрети” – Зорица Милошевић.

Захваљујем се у име Предшкосле установе “Сунцокрети”, која се налази у општини Владимирци, Црвеној звезди на указаној донацији. У вртићу борави око 70 малишана и цело наше двориште је сређено по основама организације “Године узлета”, па тако све што се налази испред установе је урађено уз помоћ донација. Дугујемо велику захвалности Црвеној звезди и биће нам драго да нас поново посетите у неком наредном периоду. Видели смо и сами колико деци значи донација, пре свега по њиховом осмеху на лицу када су се возили у замишљеном црвено-белом аутобусу. Малишани воле да проводе време напољу у игри и дружењу, ту је место где развијају машту – закључила је Зорица Милошевић.

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Лазићев првенац у Бачкој Тополи
Следећи текстИванић је Звездин адут за ТСЦ