МВП против ИМТ – Красо

37

Стигла је Црвена звезда до новог првенственог тријумфа савладавши ИМТ на стадион „ФК Вождовац“ резултатом 1:2. Велику инцијативу је имао наш клуб приказану кроз бројне статистичке параметре, а титулу играча сусрета је задужио нападач нашег тима Жан Филип Красо.

Изабраници Барака Бахара су приказали нову одличну партију, која се може поткрепити детаљном анализом сусрета. Предњачили су играчи у белим дресовима појединачним квалитетом, а дефинитивно се сјајном игром издвојио Жан Филип Красо. Вешти левоноги дриблер је прелепом соло акцијом довео наш клуб до предности средином првог дела утакмице. Повукао је репрезентативац Обале Слоноваче лопту са центра терена, стигао до казненог простора, потом варком тела преварио противничке играче и између шест фудбалера екипе са Новог Београда послао неодбрањив шут у ближи угао.

Поред тога наши првотимци су се издвојили и по осталим параметрима, па је тако Гелор Канга имао највише прецизних додавања, чак 78. Млади Владимир Лучић је упутио највише центаршутева, а такође је највише креирао у противничком шеснаестерцу. Нису дефанзивци домаће екипе имали решење за стрелца другог гола Питера Олањинку, који је највише пута фаулиран од стране изабраника Небојше Јандрића. У новом издању емисије “МВП” можете уживати у занимљивом квизу и сазнати колико су наши играчи упознати са статистиком након меча.

Претходни текстЗвездини бисери – Славље црвено-белих у дербију иза југа Маракане
Следећи текстРезултати млађих категорија у прошлом колу