Бахар: Уз максималан фокус на ИМТ

13

Шеф стручног штаба нашег клуба – Барак Бахар је изнео очекивања пред утакмицу 13. кола Суперлиге Србије, коју ће црвено-бели одиграти у суботу од 18 часова и 30 минута на гостујећем терену против екипе ИМТ.

ИМТ је одличан тим. Умели су да направе проблеме многим екипама са којима су се састали. Такође играју добар пресинг, као и одбрану. Свесни смо да ћемо морати да се припремимо квалитетно за утакмицу, уз максималан фокус, како бисмо остварили жељени резултат – истакао је Барак Бахар.

Није желео да открије Барак Бахар који играчи ће почети утакмицу.

– На то питање ћу моћи да одговорим након тренинга. Најбоље је да сачекамо и видимо како се ко од играча осећа и коме је потребно још опоравка након дуела у Лиги шампиона.

Истакао је стратег наше екипе да ће моћи да рачуна на све играче.

– Сви су здрави, али ћу након тренинга моћи да видим ко се осећа свежије и одморније, а коме ће значити да у утакмицу против екипе ИМТ уђе са клупе.

Није желео тренер нашег клуба да пореди играче који наступају на позицији нападача – Ендиајеа и Мијатовића.

– Нема потребе за поређењем играча. Сви играју и добијају одређену минутажу. Такође, вредно тренирају, дају све од себе, заиста обојица раде врхунски. Мијатовић је дуго у клубу, он овде одраста и свакако ће у наредним мечевима добијати шансу.

Говорио је израелски стручњак и о Жан Филипу Красоу.

– Сваки играч има успоне и падове, када је реч о игри у току сезоне. Красо је много помогао екипи на почетку шампионата, наравно верујем да ће тако и наставити. Очекује се од њега да то чини и у будућности, као и да ће бити на терену. Верујемо у њега.

Похвалио је Барак Бахар младог Косту Недељковића.

– Не жалим због одлука, некада је за младе играче боље када уђу у игру са клупе. Такође иста ситуација је са Мијатовићем и Лучићем, доста су помогли екипи и на тај начин смо постигли гол, а мало је недостајало и да стигнемо до изједначења у тешкој утакмици. Недељковић је већ играо у домаћем шампионату, а свакако га можете очекивати на терену. Са друге стране Мијаиловић је играч који може да игра на много позиција, моћи ћемо да га видимо не само на десном беку, већ и другим местима, с обзиром да је он веома важан играч за екипу.

Истакао је шеф стручног штаба да ће у наредном периоду црвено-бели радити на унапређењу одбране.

Не желим да поредим сезоне, јер свака је прича за себе. Не бих се враћа уназад и причао много о прошлости. Свестан сам да Црвена звезда прима више голова него што је пожељно. Против Јавора смо са друге стране играли одличну одбрану, али смо из једног шута примили погодак. Желимо да унапредимо и тај сегмент игре – закључио је Барак Бахар.

Претходни текстНајава преноса – Графоси у Шапцу
Следећи текстЦрвена звезда Примобет – Пролетер 35:27 (18:15)