Недељковић и Мијатовић: Лига шампиона је сан, али битан је и ИМТ

27

Талентовани двојац фудбалера рођених 2005. године који је стасао у нашој Омладинској школи – Коста Недељковић и Јован Мијатовић, добио је прилику да против РБ Лајпцига дебитују у Лиги шампиона, али уједно и да покаже какву будућност Црвена звезда има у својим редовима.

Недељковића су центиметри делили од тога и да упише првенац, лопта је погодила стативу.

Жао ми је што само мало није лопта скренула у гол, с обзиром на то да је дефанзивац Лајпцига качио… Мислим да би на 3:2, могли да нападнемо и да дођемо до ремија, јер смо заиста били бољи ривал у другом полувремену. Ипак, Лајпциг је озбиљна екипа, много квалитетних појединаца који су показали да потезом могу да реше утакмицу. Но, у Београду пред пуном Мараканом мислим да можемо до доброг резултата. Пре тога нас чека утакмица са ИМТ-ом у суботу, која је изузетно важна и верујем да ћемо уз пуне трибине наших навијача уписати тријумф. Мој велики фудбалски сан је био да играм Лигу шампиона, још у дресу клуба за који навијам, пресрећан сам и поносан на себе – рекао је Недељковић.

Мијатовић је одмах по уласку креирао шансу Лучићу, а рекло би се и равноправно се носио са снажним штоперима Лајпцига.

Маштао сам о томе да играм Лигу шампиона са Звездом и хвала Богу да ми се то остварило. Хвала наравно и стручном штабу на прилици, али и навијачима који су 90 минута певали тако да смо се осећали као да играмо у Београду. Жао ми је што резултат није био позитиван, јер мислим да смо га заслужили. Друго полувреме је рецепт наше игре, немам дилему. Поштујемо Лајпциг, али једва чекамо реванш у Београду, пред пуном Мараканом. До тад, битно је и да побеђујемо у Суперлиги, а први изазов је већ у суботу против ИМТ-а. Верујем да ћемо уз пуне трибине уписати позитиван резултат – закључио је Мијатовић.

Утакмица са ИМТ-ом је на програму у суботу од 18:30 на стадиону „ФК Вождовац“.

Претходни текстНа редовној седници Председништва клуба изабран нови Управни одбор
Следећи текстЈелић: Милосављевић и Вукојевић исписали историју, али су будућност Звезде