Бахар: Млади играчи и навијачи као главни утисак, борићемо се у реваншу

24

Црвена звезда је доживела пораз резултатом 3:1 од РБ Лајпцига у оквиру трећег кола групне фазе Лиге шампиона, а утиске након утакмице у ком је наш тим заслужио далеко бољи резултат, изнео је шеф стручног штаба Барак Бахар.

Нисмо одустајали упркос головима РБ Лајпцига. Свидели су ми се и наши налети, али и млади играчи који су ушли с клупе и помогли код гола, а умало и изједначили. Заслужили смо реми, али било је доста тога доброг данас, уз утисак да нам је фалило и мало среће – почео је Бахар.

Осврнуо се и на то да ли би сада након утакмице нешто променио када је реч о стартној постави.

– Гледам увек шта ми је потребно за ту утакмицу, али млади су се доказали данас и биће прилика за њих у наредним утакмицама да добију више шансе. Знам колико су млади важни и клубу и навијачи, па и екипи.

Навијачи су били беспрекорни.

– Биће пуна Маракана у Београду, али смо и данас наше навијаче чули све време. Мислим да су поносни на нас упркос поразу, али следи меч у Београду. Сигуран сам да ћемо бити бољи, а циљ ће бити победа.

Тек следи анализа утакмице.

– Утакмица се тек завршила, тако да има времена за анализу. Свака екипа има јаке и слабе тачке, али смо играли добро у другом полувремену и то је рецепт за реванш.

Истиче Бахар да није пратио шта се дешава на утакмици између Јанг Бојса и Манчестер Ситија.

– Анализираћемо групу и резултат кад се заврши ова фаза такмичења. Нас очекују две домаће утакмице у Лиги шампиона, и следећа је можда и најважнија. Фокусиран сам на то и не пратим друге резултате. Желимо прву победу у групи.

Букари је био ровит и због тога није почео утакмицу.

Букари се вратио из повреде и нисмо хтели да ризикујемо да игра целу утакмицу. Знали смо да је спреман за 30 или 45 минута, и заиста нам је помогао да играмо боље. Опасан је играч, то сви знају – подвукао је Бахар.

Претходни текстДраговић: Видели смо да можемо, у Београду ћемо бити бољи
Следећи текстНа редовној седници Председништва клуба изабран нови Управни одбор