Милијаш: Очекује нас захтеван дуел, Звезда ће дати максимум

29

Омладински састав Црвене звезде ће у среду од 15 часова и 30 минута одиграти трећу утакмицу групне фазе Лиге шампиона против РБ Лајпцига у Немачкој, а очекивања пред меч је изнео шеф стручног штаба Ненад Милијаш.

Кроз претходних месец дана смо прошли захтеван мини циклус утакмица, где убрајамо дуеле против Манчестер Ситија и Јанг Бојса, као и сусрете у Омладинској лиги Србије. Потом смо искористили репрезентативну паузу да се темељено припремимо за све оно што нас очекује у наредном периоду. Последњи меч који смо одиграли је вечити дерби, а играјући га много пута у каријери, носећи црвено-бели дрес, знам колико не само физички, већ и емотивно измори играче. Међутим, веома сам задовољан начином на који млади фудбалери приступају обавезама, конкретно тренинзима и утакмицама. Марљиво радимо на припреми меча против РБ Лајпцига и знамо да нас очекује захтеван дуел. Верујем у момке и сигуран сам да ће дати свој максимум, све у циљу припреме играча за први тим Црвене звезде – поручио је Милијаш.

Један од јунака утакмице против швајцарског представника – Новак Гојков истиче да екипа са нестрпљењем чека пут у Немачку.

Лига шампиона за младе је велика сцена на којој желимо да покажемо снагу Звездине фудбалске академије. Сматрам да смо то успели против Јанг Бојса, када смо одиграли врло добар меч, испунивши техничко-тактичке детаље. Постигао сам гол на том сусрету и увек сам ту да помогнем екипи, али био бих пођеднако срећан да било ко од саиграча затресе мрежу. Знамо да неће бити лако против РБ Лајпцига, поготово када смо видели да су одиграли нерешено са Манчестер Ситијем. Међутим, путујемо у Немачку да се надигравамо и презентујемо Црвену звезду у пуном сјају – истакао је Новак Гојков.

Претходни текстВицешампионски на јубиларном Трофеју Партизана
Следећи текстЗвездин трофеј из Лајпцига