У сусрет противнику – Трајал

20

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 15 часова гостовати Трајалу у Крушевцу у оквиру шеснаестине финала Купа Србије.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Биће ово прва утакмица између ова два клуба, с обзиром на то да Трајал, иако је основан 1933. године, никада није наступао у елитном рангу такмичења, као и да се до сада нисмо састајали у куповима.

БУДИ ДЕО ЗВЕЗДЕ

Сви навијачи нашег клуба, уколико то нису урадили јуче, улазнице за предстојећи дуел 1/16 финала Купа Србије могу обезбедити на благајнама стадиона „Рајко Митић“ данас од 11 до 17 часова. Цена карте је 500 динара, док они који неће бити у прилици да уживо бодре наше првотимце, моћи ће да директан пренос утакмице између Трајала и Црвене звезде, гледају на Звезда ТВ. Путем нашег студија можете пратити меч из више различитих углова, а програм за све гледаоце наше клупске телевизије почиње сат времена раније, тачније од 14 часова. Такође, меч можете пратити каналу Аренаспорт Премиум 1 од 15 часова.

Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше момке и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Црвена звезда је у претходне четри утакмице, од којих су две биле у Лиги шампиона, прво поражена од Манчестер Ситија (3:1), затим је славила против Радничког из Ниша (1:0), затим ремизирала са Јанг Бојсом (2:2), да би на крају славила у Крагујевцу против Радничког (3:4), али је регистрован резултат 0:3 у корист нашег клуба након спора због кршења правила игра од стране домаћина. Утакмицом против Трајала почињемо одбрану Купа Србије, који смо освајали у претходне три сезоне.

Када је реч о крушевачком Трајалу, он се такмичи у трећем по рангу такмичењу – Српској лиги Исток, где се налази на првом месту са максималних 30 освојених бодова из 10 мечева, уз сјајну гол разлику која износи 24:3. На претходној утакмици, славили су против Синђелића на домаћем терену са 3:1, идентичну победу остварили су на гостовању против Дунава у Прахову, док су у осмом колу били бољи од Тимочанина са 2:0, а у седмом од Житорађе – 0:4.

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Трајал напада повратак у Прву лигу Србије, те су амбиције у Српској лиги Исток велике, а то говори податак да је овог лета у тим Миљојка Гошића придошла неколицина суперлигашких, односно прволигашких играча. Из Радника из Сурдулице их је појачао млади дефанзивац, Марко Ђорђевић, из Сремске Митровице, тачније из Радничког им је придошао централни бек – Немања Спасојевић. Страхиња Јевтић, дефанзивни везни је клуб појачао дошавши из Напретка, док је Алекса Бескорвајни прошле сезоне бранио боје Јавора из Ивањице. Нема сумње да су се ови момци добро уклопили, јер крупним корацима корачају ка повратку у Прву лигу Србије.

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Никола Петровић
Први помоћник: Петар Радић
Други помоћник: Драган Перановић
Четврти судија: Данило Николић

ОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ:

Среда, 14 часова – Смедерево 1924 – ТСЦ

1. новембар – Динамо 1945 – Вождовац
1. новембар – Железничар – Нови Пазар
1. новембар – БАСК ТЕК – Раднички 1923
1. новембар – Јединство Уб – Партизан
1. новембар – Раднички СМ – Радник
1. новембар – Графичар – Спартак
1. новембар – Инђија – Колубара
1. новембар – Металац – Раднички Ниш
1. новембар – ОФК Вршац – Младост
1. новембар – Мачва – Младост ГАТ
1. новембар – Слобода – Напредак
1. новембар – Нови Сад 1921 – Војводина
1. новембар – ИМТ – Јавор
1. новембар – Раднички НБ – Чукарички

Претходни текстДавидовац: Желео сам само да се вратим у Звезду, та веза је сада нераскидива
Следећи текстШљивић: Уз добар фудбал и пуне трибине да прођемо Трајал