Тема дана | Корисна и лепа акција Звезде у којој могу сви звездаши да учествују

26

Фудбалски клуб Црвена звезда већ дуги низ година води рачуна о друштвеној одговорности, а овога пута, организовао је акцију у којој скупља старе књиге од свих којима нису неопходне, као и ђачки прибор, како би наша експедиција усрећила школе, којима су овакве ствари преко потребне.

Оно што је најбитније јесте да свако ко жели да учествује у овој лепој и значајној акцији пошаље фотографију са минимум пет књига које жели да донира на Инстаграм налог „@zveda_kids_“. Када проверимо да ли су уџбеници одговарајући, наша екипа ће доћи на кућну адресу како би их преузела, док ћемо посветити пажњу свима који одлуче да помогну онима којима је то најпотребније. До сада је већ доста људи учествовало у нашој акцији, те је већ сакупљен велики број књига, док смо обилазили адресе по Београду, као и Ваљеву, Убу и Лазаревцу, затим и градовима из Војводине. Успели смо да усрећимо Основну школу из Ораховца „Доситеј Обрадовић“, што је био тек почетак.

Звездаши су одувек показивали своју хуманост и друштвену одговорност на делу, због тога очекујемо велики одзив, као што је до сада био случај.

Претходни текстМрваљевић честитао Тодорову
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Мирољуб Стојковић (1945-2023)