Бахар: Жал због навијача, али још четири утакмице су пред нама

63

Ремизирали су фудбалери Црвене звезде у другом колу групне фазе Лиге шампиона у сусрету са Јанг Бојсом (2:2), а утиске после меча изнео је шеф стручног штаба Барак Бахар.

Разочаран сам што нисмо победили, иако смо имали предност домаћег терена и добар замајац на почетку, али на крају није било довољно. Разочарани смо и жао ми је што нисмо победили за навијаче. Требало је да играмо боље током целе утакмице. Када водимо, онда се трудимо да играмо паметније, а у другом полувремену смо брзо примили голове и морали смо да трчимо више, што није било добро. Завршница утакмице је била добра, играчи са клупе су одрадили посао. Од њих се и очекује да када уђу промене ситуацију на терену, посебно је за то способан Катаи који је пуно помогао при изједначењу. Имали смо много и промашаја, али све је то фудбал. Морамо више да се фокусирамо, јер Лига шампиона не прашта промашаје, што смо видели и данас. Морамо да будемо ефикаснији – почео је Бахар.

Осврнуо се и на екипу Јанг Бојса која је оставила добар утисак.

Флексибилан тим, спремни смо били за њихове разне варијације, иако су играли другачије од оног до сада. Ми смо почели добро, адаптирали се и пре првог гола заиста стајали како треба. Након тога смо се вратили сувише уназад и били кажњени. Идеја на полувремену је била да још више нападнемо, али смо се повукли и били кажњени са два гола. Мало нам је фалило да победимо, али није било довољно, но, то је фудбал.

Сматра Бахар да је још увек све отворено, пред нама су четири утакмице.

Ово је тек друга утакмица. Ми смо хтели да освојимо три бода, али није све изгубљено, јер нас чекају два меча са Лајпцигом и свашта може да се деси.

Још једном, похвалио је Бахар допринос са клупе.

Красо је као и сви са клупе одрадио добар посао. И он, и Олањинка, и Катаи и Лучић који је био кључан код изједначења.

Несрећан пенал када је Ђигу погодила лопта у руку.

Нисам Ђиги ништа замерио, јер је играо добро.

Задовољан је како се тројац на средини показао.

Не мислим да смо изгубили утакмицу на средини терена. Играли су снажно и Хванг, и Стаменић и Иванић. Можда је први гол дошао из средине, али је други са левог бока. Морамо то да поправимо – закључио је Бахар.

Претходни текстДраговић: Свака част навијачима на амбијенту
Следећи текстЛучић: Желели смо победу, борићемо се за бодове