Црвено-беле декласирале Машинац

64

Фудбалерке Црвене звезде декласирале су Машинац резултатом 9:0 у 5. колу Суперлиге Србије за сениорке.

Црвено-беле су од 1. минута кренуле у офанзиву и одмах постигле гол. До краја полувремена су још два пута савладале голмана гостију, а онда су Звездине даме до краја меча постигле још шест погодака за коначних 9:0.

Најефикаснија на мечу била је Мина Чавић која се 4 пута уписала у листу стрелаца. Сјајан меч имала је и Дина Благојевић која је забележила хет-трик. По један гол постигле су Нина Матејић и АНђела Крстић.

Наредног викенда на програму је 6. коло, а Црвена звезда дочекује екипу Спартак доо.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – МАШИНАЦ 9:0 (3:0)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ. Судија: Милица Јоксић. Стрелци: Благојевић у 1, 28. и 49, Матејић у 27, М.Чавић у 51, 53, 66. и 68. и Крстић у 79. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Јелић, Стевановић (Машинац).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић, Шћепановић (Миловић од 46. минута), Жарковић (Миловановић од 78. минута), Крстић, Благојевић (Илић од 78. минута), Тенков (Малијар од 55. минута), Сремчевић, Матејић (Воркапић од 67. минута), М.Чавић, Ђорђевић.

МАШИНАЦ: Станковић, Ристић (Стојановић од 74. минута), Филиповић, Тасић (Је.Стевановић од 60. минута), Поповић, Милосављевић (Николић од 84. минута), Брајовић, Ранчић (Крстић од 46. минута), Ја.Стевановић, Јелић (Младеновић од 84. минута), Павловић.

Претходни текстЗвездин подмладак наставио доминацију
Следећи текстЗвезда славила у Загребу против Медвешчака