Хванг: Пуне трибине против Радничког као најбоља припрема за Јанг Бојс

62

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 18:05 дочекати нишки Раднички на Маракани у оквиру 10. кола Суперлиге Србије, а Корејац Ин Бом Хванг се радује томе што ће имати прилику да заигра на Маракани пред нашим навијачима.

Искрено, једва чекам да истрчим на Маракану и да заиграм пред Звездиним навијачима. Слушао сам много прича и гледао клипове како навија Звездина публика, а део тога сам осетио на мечу против Чукаричког. Ипак, Маракана је нешто посебно и верујем да ће атмосфера бити сјајна, те да ће навијачи испунити трибине. Очекује нас тешка утакмица, упознајемо се са Радничким и са оним што нам прети од њих, али сматрам да смо најквалитетнији тим у првенству и да сваки резултат мора искључиво од нас да зависи. Једва чекам утакмицу – почео је Хванг.

У фокусу је искључиво наредна утакмица.

– Позивам навијаче да дођу против Радничког и да победом направимо увертиру за Јанг Бојс. Знам да сви говоре само о тој утакмици, али је и Суперлига важна и морамо да будемо на висини задатка. Потпуно смо фокусирани на Раднички, не дозвољавамо да се говори о било чему другом, тако да верујем да ћемо уз велику подршку успети да забележимо победу и што је једнако важно, да квалитетом фудбала задовољимо публику.

Хванг се у Звезди осећа као код куће.

Сјајно сам се уклопио у тим, заиста су ме сви прихватили на најбољи могући начин. Уверио сам се на делу колико је Звезда велики клуб, али тек очекујем спектакуларне утакмице. Оно чиме сам посебно одушевљен су људи у клубу, али и навијачи. Имали смо сјајну подршку против Чукаричког, верујем да ће у суботу бити још боље – подвукао је Хванг.

Претходни текстИза југа Маракане – Петлићи сјајно стартовали
Следећи текстФК Црвена звезда уплатио помоћ породицама жртава у Бањској