Бесплатна школа тениса за децу од 5 до 9 година у октобру

72

Бесплатна школа тениса за децу од 5 до 9 година одржаће се од 1. до 31. октобра 2023. године. Тениски клуб Црвена звезда заједно са компанијом „Дата-Дривен Лаб“ по трећи пут организује бесплатну школу тениса у трајању од месец дана која ће најмлађима узраста од 5 до 9 година омогућити да се упознају са тенисом и друже са својим вршњацима.

Тениски клуб Црвена звезда и „Дата-Дривен Лаб“ већ трећи пут организују бесплатну школу тениса и тиме подстичу развијање омладине и спорта.

Тениски клуб Црвена звезда од свог оснивања 1948. године популаризује овај спорт и развија младе у такмичаре који су се прославили широм света.

Слободан Живојиновић, Јелена Јанковић, Ненад Зимоњић и Виктор Троицки су најпознатији међу Звездиним такмичарима.

Тим поводом директор ТК Црвена звезда Слободан Војиновић дао је следећу изјаву:

– У данашње време бављење спортом постаје све важнија карика у здравом развоју сваког детета. Ова акција има за циљ да се деца уведу у свет спорта и да са својим вршњацима на забаван начин развијају своје тело и ум. Као клуб наравно да желимо да деца остану у тенису. Трудићемо се да науче да играју тенис, стекну бројне пријатеље и вештин екоје ће их обогатити на путу одрастања.

Праћењем свих активности клуба од стране компаније „Дата-Дривен Лаб“, а посебно оне које су везане за најмлађе Анастасија Виватенко изјавила је:

– Данас, заједно са клубом, другу годину заредом покрећемо одличну активност – месец дана бесплатне школе тениса. Мислим да је то лепа прилика да деца сазнају више о тенису и спорту. „Дата-Дривен Лаб“ је поносна што је део обликовања будућности тениса у земљи и што помаже оживљавању оваквих догађаја. Лепо је гледати прве кораке деце у спорту и да управо они изазивају такву емоцију у срећу код деце.

У ту сврху 30. септембра у 11 часова на теренима ТК Црвена звезда се организује јавни час. Свим полазницима су обезбеђени рекети, лопте и други реквизити као увод у месец дана корисне и здраве забаве.

Сви заинтересовани могу да се пријаве за јавни час, али и током месеца на телефон +381 63 65 87 19.

Претходни текстОсвојен 4. Меморијални турнир „Душан Бошковић Боле“
Следећи текстКада је прошлост инспирација за будућност – Нови дрес КК Црвена звезда