„NIKE“ нови спонзор Џудо клуба Црвена звезда

47

Џудо клуб Црвена звезда и компанија Спорт Тиме Балканс, ексклузивни дистрибутер бренда Нике, потписали су данас Уговор о спонзорству и пословно-техничкој сарадњи, према којем ће компанија облачити џудисте нашег најтрофејнијег клуба у наредном периоду.

Уговор о спонзорству потписали су Стојан Вујко, председник УО Џудо клуба Црвена звезда и Марко Маринковић, регионални директор продаје компаније Спорт Тиме Балканс уз присуству зважених званица, чланова нашег Клуба као и представника медија.

Ово је велики дан и велики тренутак за Џудо клуб Црвену звезду, јер најбољи иду уз најбоље. Нике је познати светски бренд, што се тиче спортске опреме свакако један од најбољих, као што је Џудо клуб Црвена звезда најбољи у Европи. Стога ми је велико задовољство и велики подстрек за наше такмичаре да имају најбољу спортску опрему и да заједно са Нике-ом коначно освојимо Лигу шампиона. Поред тога Спорт Тиме Балканс је једна од најбољих компанија у Европи што се тиче дистрибуције спортске опреме, тако да потписивање овог уговора са њима нам даје велики значај као клубу и надамо се најбољим спортским резултатима– изјавио је Стојан Вујко, председник УО Џудо клуба Црвена звезда.

Пратећи визију бренда, компанија Спорт Тиме Балканс желела је да истакне један од основних циљева, а то је подршка спорту, како професионалном, тако и рекреативном.

Претходни текстНајава преноса – Омладинци у дербију кола
Следећи текстДевет плакета за клубове Црвене звезде учеснике европских такмичења