Кадети по нотама Бубање и Рогановића

43

Кадетска селекција Црвене звезде је савладала екипу Вршца са 0:2, у оквиру шестог кола домаћег шампионата. Игор Бубања је потврдио голгетерску серију, а уз њега је мрежу ривала затресао и дефанзивац Вук Рогановић, док су асистенције забележили Стефан Младеновски и Василије Костов, за нови тријумф тима Слађана Николића.

ОФК Вршац – Црвена звезда 0:2 (0:0)

Стадион: „Павлиш“, Вршац.

Судија: Драгутин Меничанин.

Стрелци: Бубања у 55. и Рогановић у 66. минуту.

Жути картон: Пајовић, Течи (Вршац), Тошић, Стојановић, Столић (Црвена звезда).

ОФК Вршац: Лазин, Бућкош (од 87. Живанов), Милошевић (од 77. Јунгић), Пајовић, Милосављевић, Течи, Костадинов, Трбовић, Пастор (од 84. Масловарић), Младеновић (од 81. Пеливан), В. Печеничић (од 56. Д. Печеничић).

Црвена звезда: Бекоња, Стојковић (од 73. Булатовић), Рогановић, Стојановић, Авдић (од 73. Тошић), Бубања, Манојловић, Костов, Мишић (од 46. Ђорђевић), Ранковић (од 46. Ивановић), Младеновски (од 63. Столић).

Изабраници Слађана Николића су од самог старта меча почели да диктирају темпо игре, док смо прву прилику за Звезду видели у 15. минуту, када је Авдић упутио одличан центаршут из слободног ударца, али је Ранковићу мало недостајало да захвати лопту не жељен начин и затресе мрежу ривала. У 34. минуту је поново на сјајан начин центрирао из прекида расположени Авдић, главом је покушао Рогановић, али је лопта завршила тик поред гола, те се без промене резултата отишло на паузу.

У другом полувремену су црвено-бели кренули знатно офанзивније ка голу противника, па смо видели две стопостотне прилике за три минута. Прво је у 47. минуту џокер са клупе – Ђорђевић на луцидан начин упослио Младеновског, који је предриблао голмана домаћих и упутио ударац, али је лопта погодила спољни део мреже. Само минут касније је Стојковић пронашао Авдића, чији је ударац завршио поред стативе гола Лазина. Сјајан приступ црвено-белих је резултирао првим поготком на мечу у 55. минуту игре. Младеновски је на изваредан начин пронашао Игора Бубању, који је након сјајног пријема, рутински постигао погодак за 0:1.

У 66. минуту је Црвена звезда дуплирала предност на тешком гостовању у Вршцу. Костов је упутио феноменалан центаршут из корнера на другу стативу, а највиши у скоку је био Вук Рогановић, коме није било тешко да главом убаци лотпу у малу мрежу ривала. У 91. минуту је шутирао Ђорђевић са дистанце, лопта умало да заврши у мрежи након несмотрене реакције голмана домаћих, те је крајњи резултат износио 0:2.

Претходни текстЕво како купити пакет за Лигу шампиона и учланити се
Следећи текстМагента Куп: Црвена звезда Меридианбет убедљиво до финала!