Мијаиловић постигао најлепши гол у августу

30

Чланови Црвене звезде су путем клупске апликације гласали за најлепши погодак црвено-белих првотимаца у претходном месецу и одлучили да је то гол Срђана Мијаиловића у победи над крушевачким Напретком.

Играчи израелског стручњака Барака Бахара су током августа одиграли четири такмичарске утакмице и забележили гол разлику 13:4. У конкуренцију за најатрактивнији погодак су се нашли гол Срђана Мијаиловића против Напретка (4:0), Османа Букарија против Спартака (3:0), Питера Олањинке против Младости (4:1), Жана Филипа Красоа против Напретка (4:0) и Милана Родића против Вождовца (3:2).

За најлепши гол је изгласан са 330 гласова погодак Срђана Мијаиловића на мечу против Напретка на Маракани. Својим првенцем у црвено-белом дресу борбени фудбалер је улепшао убедљив тријумф против екипе из Крушевца. Погодио је некадашњи ђак наше фудбалске академије ударцем са дистанце и задужио аплаузе са трибина стадиона “Рајко Митић”.

Другу позицију са 278 гласова је заузео брзоноги Осман Букари за гол против Спартака на нашем терену. Треће место са 197 гласова је припало Жану Филипу Красоу који је такође погодио на сусрету са Напретком. Четврто место са 93 гласа по избору навијача је заузео Питер Олањинка, који је реализовао одличну акцију против лучанске Младости, док је гол Милана Родића на “Крову” подржало 53 звездаша.

Претходни текстЛига шампиона специјал – Диделанж
Следећи текстОсвојен Турнир шампиона!