Пакети карата за Лигу шампиона у продаји од 12. септембра

55

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава све навијаче да ће од уторка, 12. септембра, од 14 часова почети онлајн продаја пакета карата за Лигу шампиона.

Пакет карата за најквалитетније европско фудбалско такмичење укључује утакмице које ће црвено-бели одиграти на стадиону “Рајко Митић” против Јанг Бојса (4. октобар), РБ Лајпцига (7. новембар) и Манчестер Ситија (13. децембар).

Црвено-бели су вредно радили на припремама за Лигу шампиона, а уз последња појачања у одбрани, средини и нападу, верујемо да ће Црвена звезда одушевити игром и ставом на терену, а уз мало спортске среће и велике подршке од почетка ове године оставити значајан траг на европској фудбалској сцени.

Позивамо све навијаче да буду део Лиге шампиона и пруже подршку од почетка куповином пакета карата за најквалитетније фудбалско такмичење, који ће се у продаји наћи већ од уторка 12. септембра и трајаће до 19. септембра, закључно до 19 часова тог датума. Продаја стартује 12. септембра само за онлајн куповину, док 16. септембра креће и продаја на благајнама стадиона ”Рајко Митић”. Такође, у Сервису за чланство ће од 12. септембра бити отворен шалтер за помоћ при онлајн куповини.

Пакети карата ће се продавати по специјалним промотивним ценама, а за онлајн куповину наш клуб је обезбедио попуст од 500 динара. Услов за куповину пакета карата за Лигу шампиона је активна чланарина за сезону 2023/24.

Цене пакета карата за групну фазу Лиге шампиона су следеће:

Север/Југ – 9.000 динара (8.500 онлајн)
Исток – 19.500 динара (19.000 онлајн)
Запад – 22.500 динара (22.000 онлајн)

За онлајн куповине важе 500 динара ниже цене!

Црвена звезда се захваљује навијачима на рекордној продаји Премијум сезонских карата и чланарина ове сезоне и позива све звездаше да што пре обезбеде своје место, јер је број пакета који је пуштен у продају лимитиран. Напомињемо да појединачне улазнице за утакмице Лиге шампиона неће бити у продаји.

Подсећамо све који желе да присуствују Звездиним мечевима у Лиги шампиона, Суперлиги и Купу Србије, да је и даље у продаји и Премијум сезонска карта по непромењеним ценама.

Претходни текстЛига шампиона специјал – Бари
Следећи текстАна Мамоглу после две године наспустила Звезду