Успех раван подвигу!

63

У данима, када спорт Србије нам дарује радост, ватерполисти наше црвено–беле породице, тријумфално су са четири победе изборили учешће у Лиги шампиона.

Овај успех, раван подвигу остварен против Хонведа, Барселоне, Аполона Смирниса и домаћина Веспо 98 Хановера утолико је значајнији, јер је на најлепши начин све нас Звездаше подсетио на десетогодишњицу највећег успеха нашег ватерполо клуба, када је освојено све: Првенство Србије, Куп Србије, Лига шампиона и Суперкуп Европе.

Радосни и поносни у атмосфери заједништва и победништва, клубови – чланови наше црвено–беле породице, сви њени чланови и наши навијачи, којима је звездаштво у срцу и на срцу, честитају и деле срећу са менаџментом клуба, играчима и тренером Александром Филиповићем.

Пред нашим клубовима су наступи у Европи. Наша „експедиција“ никад није била бројнија. То је доказ да је успех заједнички процес.

У име Спортског друштва Црвена звезда још једном честитке и неизмерна захвалност нашим ватерполистима, са дубоким уверењем, да ће наш Београд, нашу Србију и нашу Црвену звезду достојно представљати у Европи, као и до сада.

Искрено и срдачно,

Стојан Вујко                       Звездан Терзић
председник Скупштине     председник УО

Претходни текстПет тимова Црвене звезде у најелитнијим европским такмичењима
Следећи текстЗвезда још моћнија после репрезентативне паузе