Иза југа Маракане – Млађи кадети бране титулу

49

Селекција млађих кадета Црвене звезде, предвођена младим и перспективним стручњаком – Миланом Миленковићем, протеклог викенда је стартовала сезону, победом над Вождовцем на гостовању са 1:3. Ако се по јутру дан познаје, гледаћемо још једну сјајну сезону, а императив је развој играча, као и одбрана титуле, што се на Маракани подразумева.

Задовољан сам одрађеним припремама, чак бих нагласио да је ово можда и најбољи припремни период који сам одрадио са својим стручним штабом, те овом приликом желим да похвалим све играче на које сам поносан. Овог лета смо довели неколицину нових фудбалера, али бих сачекао мало око сумирања утисака, с обзиром да је сезона тек стартовала за нас. За сада могу да истакнем да су фокусирани, вредни и жељни доказивања, али и упијања неких нових ствари које желимо да их научимо, тако да нисмо погрешили у одабиру. Када се окренемо иза себе, морам истаћи да смо били изузетно доминантни прошле сезоне и због тога очекујемо да ће сваки ривал у новој такмичарској години покушати да нас намучи колико год може, а ми ћемо се потрудити да на то одговоримо онако како знамо – шампионски. Стартовали смо одбрану титуле победом, што је јако битно. Увек је прва утакмица најбитнија да се у првенство уђе победнички, како би самопоуздање било на највишем нивоу за предстојеће изазове – истакао је Милан Миленковић.

За млађе кадете ће у такмичарској 2023/24 години наступати: Матеја Станковић, Милан Ћопић, Немања Јевђић, Вељко Журић, Алекса Јагличић, Алекса Петровић, Андрија Милашиновић, Димитрије Шарић, Вук Николић, Ђорђе Вранић, Алекса Антић, Милош Петровић, Балша Паповић, Лука Богдановић, Василије Суботић, Лука Зарић, Лазар Николић, Урош Николић, Стефан Јанковић, Константин Пантић и Данило Карановић.

Стручни штаб селекције дечака рођених 2008. године чине: Милан Миленковић (шеф), Немања Јокић, Немања Костић (помоћни тренери), Михаило Миладиновић (кондициони тренер), Дарко Младеновић (тренер голмана).

Претходни текстЗвездани моменти – У Лондону мук
Следећи текстУпознајте Манчестер Сити