Бахар: Подршка је важна екипи на сваком мечу

50

Шеф стручног штаба нашег тима – Барак Бахар је изнео очекивања пред утакмицу шестог кола Суперлиге Србије коју ће фудбалери Црвене звезде одиграти против Новог Пазара у суботу од 20 часова на стадиону „Рајко Митић“, који прославља 60 година постојања.

Увек скаутирамо противника и знамо све о њему. Потрудили смо се да и пред утакмицу са Новим Пазаром прикупимо све неопходне информације. Најбитније је да се фокусирамо на нашу игру и оно што ми желимо. Потребне су одређене промене и адаптације, јер су и противници другачији, играчи ће бити спремни за меч – истакао је Барак Бахар.

Стручни штаб Црвене звезде је детаљно анализирао предстојећег противника.

– Нови Пазар има доста играча од којих прети опасност, нарочито у нападу. Међутим кад утакмица почне сваки играч који се налази на терену може да се издвоји, зато смо се у припреми утакмице фокусирали на читав тим.

Сигуран је стратег црвено-белих у велику подршку на утакмици против Новог Пазара, када ћемо уједно прославити 60. рођендан Маракане.

– Подршка је изузетно важна екипи, нарочито после утакмице против Вождовца коју смо изгубили. Били смо узнемирени и љути, међутим навијачи који су нам певали и пружили сјајну подршку су помогли да се орасположимо. Пораз је нешто што може да се деси, свакако да нико није био срећан када се догодио, али пред нама је нова утакмица на којој ћемо моћи да поправимо резултат из претходног кола.

Осврнуо се Барак Бахар и на дуел против Вождовца.

– Анализирали смо утакмицу. Главни проблем је био што нисмо отворили меч на жељени начин, почев од нас из стручног штаба па све до играча. Нисмо одрадили пресинг онако како то иначе радимо, били смо спори у нападима, кретња није била на задовољавајућем нивоу и то је оно на чему смо радили током целе недеље како би били бољи већ у суботу.

Израелски стручњак је истакао да ће у наредном периоду бити времена за анализу противника у групној фази.

Још увек је рано да причамо о утакмицама Лиге шампиона. Испратили смо жреб, изузетно смо узбуђени, али нас пре тих мечева очекују још два првенствена дуела. Не желим у овом моменту да говорим о томе како ћемо играти у Лиги шампиона. После изгубљене утакмице прошлог викенда имамо прилику да поправимо утисак и фокус је само на мечу против Новог Пазара – закључио је Барак Бахар.

Претходни текстМитровић у А репрезентацији Србије
Следећи текстЧеститка поводом 60. рођендана Маракане