Мркела: Спремни смо да представимо Звезду у најбољем светлу

28

Спортски директор Црвена звезде – Митар Мркела је изнео прве утиске после одржаног жреба за групну фазу најквалитетнијег фудбалског такмичења у Европи.

Поносни смо на чињеницу да смо као представници Црвене звезде и ове године присуствовали жребу за групну фазу Лиге шампиона. Напорно смо радили како бисмо изградили тим који ће током јесени одмерити снаге са изузетно квалитетним европским екипама. У Лиги шампиона нема лаких противника, а жреб је лутрија, ипак спремни смо да дочекамо сва три ривала и да се покажемо у најбољем светлу. Можемо да кажемо да смо задовољни ривалима, а на играчима је да на терену достојно представе Црвену звезду и изборе се за добар резултат – истакао је Митар Мркела.

Изабраници Барака Бахара ће у групној фази снаге одмерити са Манчестер Ситијем, РБ Лајпцигом и Јанг Бојсом и имати прилику да испишу нове странице Звездине историје.

Имамо потпуно поверење у тренера Барака, који ће заједно са својим стручним штабом детаљно анализирати сваког противника. Форма екипе се темпира за крај септембра и почетак Лиге шампиона, сигуран сам да ћемо тек видети најбоље издање наших играча. Свесни смо чињенице да нас очекује шест изузетно тешких мечева, али исто тако и да ћемо уз подршку навијача код куће и на гостујућем терену бити конкурентни – закључио је Митар Мркела.

Претходни текстМијаиловић: Достојанствено и храбро у Лиги шампиона
Следећи текстМаракано, срећан јубиларни 60. рођендан!