Нова голеада кадета

24

Кадетска селекција Црвене звезде је остварила нову победу у трећем колу домаћег првенства, савладавши Кикер резултатом 5:0. За тим Слађана Николића су погађали Василије Костов, који је био и двоструки асистент, затим Виктор Стојановић, Вања Маринковић, Стефан Столић и Игор Бубања, док су по једну асистенцију уписали и Страхиња Стојковић и Павле Штулић.

Црвена звезда – Кикер 5:0 (2:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Никола Божовић:

Стрелци: Костов у 13, Стојановић у 21, Маринковић у 49, Столић у 59. и Бубања у 86. минуту за Црвену звезду.

Црвена звезда: Бекоња, Стојковић, Стојановић (од 60. Рогановић), Маринковић, Ивановић, Манојловић, Костов (од 60. Тошић), Штулић (од 72. Бубања), Љујић, Столић, Младеновски (од 46. Дамјановић).

Кикер: Барлов, Чоловић (од 74. Николић), Ердоглија, Шеховић (од 86. Ивановић), Вујовић (од 27. Вуковић), Милић (од 64. Давидовић), Ратковић (од 70. Пантовић), Димитријевић , Весковић, Јеринић, Прибојац

Пулени Слађана Николић су отворили утакмицу на сјајан начин, кренули препознатљиво ка голу Кикира и већ у 13. минуту дошли до предности. Главни актер био је Василије Костов, који је фантастично реаговао на центаршут Стојковића и главом спровео лопту у мрежу гостију. Наставила је у високом ритму екипа Црвене звезде и у 21. минуту постигла други погодак. Сјајно је Костов након ударца из угла пронашао Виктора Стојановића, који је сјајно скочио, те главом дуплирао предност црвено-белих, односно поставио коначан резултат првог полувремена.

Одмах по повратку на терен видели смо још доминантнију Звезду, те је већ у 47. минуту центрирао Љујић са десног бока, а највиши у скоку био је Стојановић. Сјајан покушај главом је прозујао тик поред леве стативе. Наставила је екипа Црвене звезде да ствара велики број прилика и већ у 49. минуту дошла до новог поготка преко Вање Маринковића, који је небески скочио на центаршут Костова из корнера и матирао Барлова. У 59. минуту, Стефан Столић је повисио на 4:0, док му је повратну лопту оставио Штулић, коју је наш нападач сјајно захватио и „спаковао“ је у мрежу Кикера. У 86. минуту тачку на меч је ставио Игор Бубања, маестралним шутем савладао је голмана густујуће екипе, а на тај начин је продужио свој голгетерски низ и поставио коначан резултат меча – 5:0.

Претходни текстЛена Радуловић прво појачање кошаркашица
Следећи текстПримобет нови називни спонзор РК Црвена звезда