Просек Бахарове Звезде – четири гола по мечу

20

Фудбалери Црвене звезде су после сјајно одрађених припрема предвођени Бараком Бахаром наставили са феноменалним издањима и у првенству. Црвено-бели су у прве четири утакмице показали да играју нападачки фудбал са израженом феноменалном завршницом, а томе сведочи и податак да првотимци нашег клуба постижу четири гола у просеку.

Изабраници Барака Бахара су од почетка сезоне одиграли четири утакмице, од тога три на стадиону „Рајко Митић“ и једну на гостујућем терену. Домаћи шампионат су отворили победом против Војводине (5:0), а затим су били бољи од Напретка (4:0), Младости (1:4) и Спартака (3:0).

Црвено-бели су сјајним издањима одушевили звездашку јавност, а пре свега ефектним головима који их је било укупно 16, уз само један примљен погодак. Наши играчи су отворили првенство без грешке и доминантним партијама показали да ће противничке екипе имати озбиљан задатак како би их зауставили. Висок пресинг, уигране акције, сјајан проценат ефикасности су само неки од сегмената игре који радују навијаче нашег клуба и одају утисак да ће црвено-бели бити максимално спремни за почетак групне фазе Лиге шампиона. Поред тога разноврсна листа стрелаца и број минутажа младих играча су само неки од разлога да звездаши буду ветар у леђа првотимцима Црвене звезде и у предстојећим изазовима на сва три фронта.

Прилику да поправимо учинак имаћемо већ у суботу од 19 часова када ћемо гостовати Вождовцу.

Претходни текстНајава преноса – Омладинци и кадети у ванредном колу
Следећи текстФудбалерке Звезде тријумфом започеле сезону