Најава преноса – Омладинци и кадети у ванредном колу

28

Омладинска и кадетска селекција Црвене звезде ће у среду, 22. августа, на теренима иза југа Маракане дочекати Нови Пазар, односно Кикер у оквиру трећег кола домаћег шампионата. Екипа Ненада Милијаша ће на терен изаћи од 17:30, док ће чета Слађана Николића кренути на мегдан тиму из Краљева од 19:30. Оба деула ћете бити у прилици да посматрате на Звезда ТВ, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Јуниори нашег клуба ће се састати са Новим Пазаром на теренима Омладинске школе нашег клуба у среду од 17 часова и 30 минута у оквиру трећег кола националног првенства. Црвено-бели ће тражити повратак на победничку стазу, након пораза у претходној рунди од Вождовца (3:2), док ће тим Новог Пазара пун самопоуздања, после ремија са вечитим ривалом (2:2) на свом терену, желети да поремети планове изабраницима Ненада Милијаша у борби за три бода. Меч Звездиног тима до 18 година можете уживо посматрати на програму Звезда ТВ и нашем Јутјуб налогу под истим називом.

Са друге стране, кадети Црвене звезде чекају Кикер у сјајном расположењу, с обзиром да су у прва два кола савладали прво Бродарац (7:0) и Вождовац (3:1). Одлична гол разлика и нападачки фудбал је манир фудбалера Слађана Николића већ трећу сезону заредом, а уз чињеницу да смо домаћини на предстојећем мечу сигурни смо да ће играчи рођени 2007. и 2008. године максимално ићи на победу. Када је у питању форма екипе из Краљева – Кикер је на отварању шампионата ремизирао са крагујевачким Радничким (0:0), а онда доживео пораз од вечитог ривала (0:3). Деул кадета нашег клуба сви заинтересовани могу гледати на каналу Звезда ТВ.

Омладинска лига Србије:
Црвена звезда – Нови Пазар (среда, 17:30)

Кадетска лига Србије:
Црвена звезда – Кикер (среда, 19:30)

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Магични Митуљикић
Следећи текстПросек Бахарове Звезде – четири гола по мечу