Најава преноса – Омладинци и кадети на “Крову”

27

Омладинска и кадетска селекција Црвене звезде ће гостовати екипи Вождовца на популарном “Крову” у суботу 19. августа, од 10 часова, односно 13 сати, док ће сениорски тим Графичара у оквиру четвртог кола Прве лиге Србије играти као гост против Радничког са Новог Београда дан касније од 17:30. Директан пренос свих мечева је доступан на програму Звезда ТВ.

Екипа Ненада Милијаша после одличног старта шампионата и убедљиве победе над Бродарцем (7:1) путује на прво гостовање у сезони. Црвено-бели ће у суботу од 10 часова истрчати на мегдан Вождовцу на “ТЦ Стадион” у оквиру другог кола Омладинске лиге Србије. Звездини јуниори су демонстирали модеран и атрактиван фудбал, а голови су долазили као плод сјајно одрађених припрема пред почетак сезоне. Са друге стране, Вождовац је у првој рунди доживео пораз од Партизана са 3:0 на страни. Дуел између популарних “Змајева” и наше Црвене звезде ће сви заинтересовани моћи да посматрају уживо на каналу Звезда ТВ и Јутјуб налогу са истим називом.

Кадети нашег клуба ће се састати са истим ривалом, али у термину од 13 сати. Изабраници Слађана Николића осокољени после феноменалног тријумфа над Бродарцем (7:0) претходне недеље, орни и у сјајном расположењу путују на дуел Вождовцу. Талентовани момци рођени 2007. и 2008. године постижу изванредан резултат на терену, пре свега када је у питању ефикасност. Кадети Вождовца после пораза од 5:3 од вечитог ривала имају намеру да поправе резултат из уводног кола. Сви заинтересовани ће меч моћи да посматрају на програму Звезда ТВ.

Првотимци Графичара ће у недељу од 17 часова и 30 минута гостовати новобеоградском Радничком у оквиру трећег кола Прве лиге Србије. Тим са Сењака је остварио максималан учинак победама над Металцем (3:1) и Јединством (3:0), а нема дилеме да ће фудбалери једног од најбољих српских тренера Марка Неђића ићи по трећи узастопни тријумф. Раднички Нови Београд је славио против Дубочице (2:0), али је и ремизирао против Новог Сада 1921 (1:1), што доводи до скора од четири освојена бода. Утакмицу између Графичара и тима који предводи Андреј Чернишов можете посматрати уживо на Звезда ТВ, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Претходни текстЦрвено-бели почели са обавезним тестирањима (ФОТО)
Следећи текстЗлато за Марицу Перишић на Гран прију у Загребу!