Зворник ватрометом испратио караван

12

Црвено-бела експедиција је након посете Великој Плани наставила своју турнеју, те смо данас посетили град у Републици Српској – Зворник, у ком смо и окончали овогодишњи велики летњи Звездин караван.

Невероватан дочек су нам приредили становници Зворника, који су направили шпалир где је прошао Звездин аутобус и тако увеличали долазак вољеног клуба у њихов град. Наша експедиција стационирала се у главној улици овог дивног града, а још пре него што смо поставили фан зону, створио се велики ред најмлађих звездаша, који су се одушевили када смо изнели пехаре освојене прошле сезоне, као и онај највреднији трофеј – Лиге шампиона. Орила се Звездина музика у центру Зворника током читавог трочасовног дружења, док су најватренији навијачи развили транспарент на ком је писало „Ал’ лепше теби стоје пехари“, алудирајући на познату звездашку песму. Звезда је велика породица, а од данас је већа за 73 члана, који једва чекају окршаје Црвене звезде у Лиги шампиона, с обзиром да су константно причали о прелепој игри изабраника Барака Бахара.

На самом крају дружења, звездаши из Зворника су нам се захвалили на посети и нагласили да дружење настављамо сутра у Лучанима, када ће Звезда гостовати Младости у трећем колу Суперлиге Србије.

Претходни текстЛЕН Лига шампиона: Црвено-бели у Хановеру траже пролаз ка елити
Следећи текстОбнови своје место на Маракани по промотивним ценама до 15. августа