Глазер: Сигуран сам у подршку навијача и против Младости

23

Чувар мреже наше екипе – Омри Глазер је говорио о припремном периоду, прилагођавању на нову средину, као и очекивањима пред утакмицу 3. кола Суперлиге Србије, коју ће црвено-бели одиграти против лучанске Младости, али и истакао да је сигуран у велику подршку навијача и на гостујућем терену.

Утисци су невероватни, одушевљен сам клубом, навијачима и атмосфером коју праве. Знао сам да су сјајни, али ипак када сам истрчао на терен по први пут осећај је био невероватан. Веома сам срећан што су ме прихватили на самом почетку, осећам велику подршку. Када сам излазио из игре на утакмици против Фиорентине људи су устајали и аплаузима ме испраћали са терена, то не може да се опише речима. Сигуран сам да ће нас пратити и на гостовањима, а већ у петак очекујем да ће испунити нашу трибину против Младости и да ћемо се радовати новој победи у којој сам остао несавладан – истакао је Омри Глазер.

Осврнуо се Звездин голман и на одличан припремни период који је иза изабраника Барака Бахара

– Одрадили смо сјајне припреме, како на Златибору, тако и у Русији. Осећам се прихваћено, људи су гостопримљиви. Уз то имамо одличне услове за тренинг и верујем да ћемо бити све бољи како сезона буде одмицала. Показали смо да поседујемо квалитет већ на почетку, задовољни смо како смо отворили сезону, али такође желимо да наставимо у истом ритму и играмо допадљив нападачки фудбал прво у домаћем првенству, а затим и у Лиги шампиона.

Навијачи нашег клуба су се већ уверили да се Глазер сјајно уклопио у екипу.

Волим да комуницирам са играчима на терену у току утакмице и много ми значи што већ сада имамо одличан однос, то ми доста олакшава посао. Драговић, Мијаиловић, Родић све су то сјајни играчи и људи, лако се разумемо. Морамо да наставимо вредно да радимо и исправљамо недостатке, у том случају сигуран сам да ћемо бити одличан тим – закључио је Омри Глазер.

Претходни текстПозив кандидатима за председништво клуба
Следећи текстТема дана | Какав играч, страшан играч – Жан Филип Красо