Ево како да освојиш карте за Лигу шампиона

59

ФК Црвена звезда обавештава све навијаче да се наставља акција путем које награђујемо најверније звездаше картама за Лигу шампиона, а на утакмици против Спартака која је заказана за наредну недељу у оквиру четвртог кола Суперлиге Србије ћемо наградити два победника.

Важна информација за све заљубљенике у црвено-беле боје који желе да учествују у „гивавеју“ уочи утакмице против лучанске Младости, јесте да са својим ваучерима које обезбеде на тајној локацији у четвртак (10. август) од 19 часова, долазе на меч против Спарката из Суботице који је заказан за наредну недељу у оквиру четвртог кола Суперлиге Србије.

Такође, могућност да освоје карте за Лигу шампиона звездаши ће имати и наредне седмице у временском интервалу од 14. до 18. августа пред дуел са Спартаком на Маракани, али ће тада сви навијачи морати да покупе ваучере на другој локацији у односу на текућу недељу, те ће наш клуб на горе поменутом сусрету прогласити два победника за две различито откривене локације.

Сви звездаши који су узели учешће претходне недеље могу поново аплицирати за карте за Лигу шампиона, док је обавезно за све навијаче који желе да дођу до улазница да буду чланови клуба.

Услови које сви звездаши морају да испуне су поседовање чланске карте нашег клуба, као и следећи:

1. Запратите Звезда Кидс Инстаграм профил
2. Запратите Анастасија Звезда Кидс Инстаграм профил
3. Запратите Звезда ТВ Инстаграм профил
4. Запратите Црвеназвезда_ос Инстаграм профил
5. Запратите Звездине Легенде на Инстаграму
6. Запратите Звездин ТикТок налог
7. Запратите Звезда Кидс ТикТок налог

Оно што је у наставку потребно да урадите јесте да дођете на утакмицу наших првотимаца, а у току меча ће на Звездином профилу на којем је организована наградна игра бити објављен број који је истакнут на ваучеру срећног добитника. Победника очекују две карте за Лигу шампиона које ће моћи да преузме у Сервису за чланство на полувремену дуела.

Претходни текстДа се не заборави – Три године од трагичне смрти Мајкла Оџа (1993-2020)
Следећи текстАлварес и Томовић нови чланови стручног штаба КК Црвена звезда